Κάλεσμα για συμμετοχή στο Σύλλογο

 24 Σεπ 2019

Η ενεργοποίηση εθελοντών και η αξιοποίηση κάθε είδους προσφοράς που μπορεί να προσφέρει το κάθε μέλος του Συλλόγου, μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στο έργο του Συλλόγου. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε συνάντηση την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα, στη Στέγη του Συλλόγου, Λεωφόρο Καρέα 106, προκειμένου να συζητήσουν αλλά στελεχώσουν ομάδες εργασίας με στοχευμένα αντικείμενα.

Οι ομάδες αυτές είναι:
1. Συγκέντρωσης αντικειμένων για το Παζάρι
2. Οργάνωσης εκδηλώσεων και Μακρυγιαννείων 2020
3. Αναβάθμισης και λειτουργίας του Λιβαδιού

Τα ανωτέρω είναι κρίσιμα για την λειτουργία του Συλλόγου, εκτός από τα ανωβτέρω υπάρχουν αρκετά ακόμη πεδία δράσης στα οποία μπορεί κάποιος να συνεισφέρει, όπως:
  • το μουσείο, τα αντικείμενά του χρειάζονται καταγραφή, φωτογράφιση, συντήρηση κλπ καθώς και να εκδοθεί κάποιο ενημερωτικό έντυπο για τους επισκέπτες
  • η ιστοσελίδα μας, χρειάζεται άρθρα, νέα αφιερώματα κλπ,
  • το αρχείο της αίθουσας στο οποίο υπάρχουν πλήθος από φωτογραφίες, βιιβλία κλπ που χρειάζονται σκανάρισμα, καταγραφή και οργάνωση.
Αυτά και πολλά άλλα θα μπορούσαν να γίνουν, εφόσον κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμβάλει. Όποιος εθελοντής δεν μπορεί να παρευρεθεί την Πέμπτη μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο (με e-mail ή να ενημερώσει κάποιο μέλος του ΔΣ)  για τον τομέα στον οποίο θέλει να συνεισφέρει. Φυσικά θα υπάρξουν και προσεχείς συναντήσεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε.
Την Πέμπτη λοιπόν θα είμαστε εκεί για να ενεργοποιηθούμε, ο καθένας στον τομέα που θέλει να συμβάλει, όχι μόνο για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν, αλλά και για να έρθουμε τα μέλη περισσότερο κοντά μεταξύ μας βοηθώντας παράλληλα και το χωριό μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Το ΔΣ του Συλλόγου