Αρχείο Ειδήσεων
Ανταμώσαν και εφέτος οι πεζοπόροι από Κροκύλειο και Περιβόλι
20/10/2018
Για 4η συνεχή χρονιά, εφέτος το καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκε η πεζοπορική διαδρομή Κροκύλειο - Περιβόλι με την συνεργασία των δύο χωριών, του Συλλόγων Κροκυλιωτών "ο Μακρυγιάννης" και του Συλλόγου Περιβολιωτών Δωρίδος.

Όπως και πέρσι, νωρίς το πρωί της 14ης Αυγούστου, οι πεζοπόροι ξεκίνησαν  ταυτόχρονα σε δύο γκρουπ με αφετηρίες  τα δύο χωριά  προκειμένου να διανύσουν την διαδρομή του δασικού δρόμου, μήκους  9 με 10 περίπου χλμ. που ενώνει τα δύο χωριά. Οι δύο ομάδες  συναντήθηκαν στο μέσο περίπου της διαδρομής, ενώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς το Κροκύλειο.Στο πέρας της διαδρομής, οι συμμετέχοντες συγκεντρωθήκαν στην πλατεία του χωριού για ξεκούραση και συζήτηση, ενώ ο Σύλλογος Κροκυλιωτών προσέφερε κέρασμα.  Η εκδήλωση που επαναλαμβάνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση λόγω της εύκολης και συνάμα όμορφης διαδρομής που προσφέρει. Θυμίζουμε πως κάθε χρόνο εναλλάσσεται ο τερματισμός, μεταξύ των δύο χωριών.

Στο τέλος της εκδήλωσης ανταλλάχτηκαν ευχές για το επόμενο αντάμωμα και ο Σύλλογος Περιβολιωτών προσέφερε το ποσό των 50€ για τους σκοπούς του Συλλόγου και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.