Ανακοινώσεις,Ημερολόγιο
Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού
05/08/2021
Ημ/νια Εκδήλωσης: 13/08/2021
Μνημόσυνο Ιωάννη Μακρυγιάννη

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Κροκύλειο, μνημόσυνο για τον ήρωα της επανάστασης Ιωάννη Μακρυγιάννη, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Μακρυγιάννη. Σημειώνεται πως ο Σεβασμιότατος τίμησε δια της παρουσίας του το χωριό μας και στην εορτή του Πολιούχου Αγ. Γεωργίου.
Παρακαλούμε τους χωριανούς να προσέλθουν και να τιμήσουν την μνήμη του ήρωα.


Πεζοπορία Περιβόλι - Κροκύλειο

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά, η πολύ επιτυχημένη λαϊκή πεζοπορία 10 χλμ. Κροκύλειο – Περιβόλι . Δύο γκρουπ περιπατητών από τους Συλλόγους, Κροκυλιωτών "ο Μακρυγιάννης" και Περιβολιωτών Δωρίδος, θα ξεκινήσουν στις 7:30 το πρωί και θα ενωθούν στο κέντρο της διαδρομής. Ο τερματισμός εφέτος θα γίνει στο Περιβόλι.
Επειδή στο τέλος θα υπάρξει ένα παραδοσιακό κέρασμα, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα μέλη του Συλλόγου, 2 ημέρες νωρίτερα.


Λιβάδι

Τέλος ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο Λιβάδι και αναμένεται να λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες, συγκεντρώνοντας όπως πάντα τη νεολαία του χωριού.

Οι εκδηλώσεις Μακρυγιάννεια 2021, όπως ανακοινώσαμε μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος για την ενοικίαση του ξενώνα, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν. Ο Σύλλογος θα τιμήσει πάντως την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση το Νοέμβριο, με μία σημαντική εκδήλωση στην Αθήνα που θα έχει θέμα τον στρατηγό Μακρυγιάννη.