Ανακοινώσεις,Κοινωνικά
Οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης του Ιδρύματος Μακρυκώστα
17/02/2020
O Σύλλογος Κροκυλιωτών ο Μακρυγιάννης, έλαβε την ενημέρωση από το Macricostas Family Foundation Inc, ότι την ενίσχυση που αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 θα λάβουν οι φοιτητές Κρίτσας Βασίλης, Καρζή Ιωάννα και Αυγεροπούλου Ανθούλα. Συνολικά 13 φοιτητές ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση και η μεγάλη αυτή συμμετοχή επέτρεψε στο Σύλλογο να ζητήσει από τους κυρίους Ντίνο και Γιώργο Μακρυκώστα την αύξηση των δικαιούχων από 2 που ήταν πέρσι σε 3 εφέτος κάτι το οποίο αποδεχθήκαν με χαρά.

Το Ίδρυμα Μακρυκώστα έχει προβεί έως τώρα σε 2 ενισχύσεις μεταπτυχιακών φοιτητών το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 και 2 ενισχύσεις προπτυχιακών για το 2018-19, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις επιδόσεις, την οικονομική κατάσταση καθώς και λοιπά στοιχεία που ζητά να υποβάλουν οι υποψήφιοι.

Πρόσθεση του Ιδρύματος και του Συλλόγου φυσικά είναι παρόμοια ενίσχυση να δωθεί και στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για μία ακόμη φορά το Ίδρυμα Οικογενείας Μακρυκώστα για την μεγάλη κοινονική του προσφορά στους Κροκυλιώτες και στα μέλη του Συλλόγου.