Αρχείο Ανακοινώσεων
Οι προπτυχιακοί φοιτητές που λαμβάνουν την ενίσχυση από το Ίδρυμα Μακρυκώστα
07/01/2019
Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών μετά από σχετική πρόσκληση του Ιδρύματος Οικογενείας Μακρυκώστα, που αφορούσε οικονομική ενίσχυση ύψους 1.500€ έκαστη σε  δύο φοιτητές Ανωτάτων Σχολών του Εσωτερικού καταγόμενους από το Κροκύλειο, συγκέντρωσε και απέστειλε στο Ίδρυμα, έξι (6) συνολικά αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά τους. Από το Ίδρυμα λάβαμε την ενημέρωση πως την ενίσχυση που αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 θα λάβουν οι φοιτητές,  Βλασίου Κωνσταντίνος του Δημητίου/Χρόνη που φοιτά στην Σχολή Γεωπονικών Επιστημών στο Βόλο και Λάβδας Ιωάννης του Μιχαήλ που φοιτά στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Το Ίδρυμα Μακρυκώστα και το ΔΣ του Συλλόγου Κροκυλιωτών συγχαίρουν τους δύο φοιτητές και ευχαριστούν πολύ όλους τους συμμετέχοντες και τους εύχονται καλή πρόοδο! Ιδιαίτερα ο Σύλλογος ευχαριστεί τους κ. Ντίνο και κ. Γιώργο Μακρυκώστα, εκ μέρους όλων των φοιτητών που δέχτηκαν την οικονομική ενίσχυση αλλά και εκ μέρους του χωριού  για το διαρκές έμπρακτο ενδιαφέρον τους  όχι μόνο για το Κροκύλειο αλλά και για τους ανθρώπους του.

Σημειώνουμε πως η παρούσα οικονομική ενίσχυση για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 αφορούσε προπτυχιακούς φοιτητές, ενώ η ανάλογη οικονομική ενίσχυση που είχε δοθεί για το έτος 2017-18 αφορούσε μόνο μεταπτυχιακούς. Όλοι οι επιλεγέντες φοιτητές  σπουδάζουν στο Εσωτερικό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία από το Ίδρυμα Τσώρη.