Αρχείο Ειδήσεων
Χριστούγεννα γεμάτα παιδικά χαμόγελα και γέλια
11/01/2016
Η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου που έγινε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Στέγη του Συλλόγου στον Καρέα ήταν πραγματικά ιδιαίτερη. Πρώτα απ’ όλα γιατί ήταν η πρώτη εκδήλωση μετά την πάροδο αρκετών μηνών από τον καλοκαιρινό «μαραθώνιο» των Μακρυγιαννείων και υπήρχε μία μικρή αγωνία για την προσέλευση του κόσμου δεδομένου ότι η ιστοσελίδα δεν λειτουργούσε ακόμα. Έπειτα γιατί με την γιορτή αυτή «εγκαινιάζαμε» την ανανεωμένη αίθουσα του Συλλόγου που με τις επεμβάσεις που έγιναν όπως βάψιμο, νέα ταπετσαρία και λουστράρισμα επίπλων, απέκτησε μία πολύ διαφορετική όψη. 

Από νωρίς το πρωί η ταμίας του ΔΣ Γιάννα Λούη, που είχε αναλάβει τα οργανωτικά καθήκοντα έστησε τον μπουφέ της εκδήλωσης που περιλάμβανε από καφέ, χυμούς και ροφήματα μέχρι αλμυρά, κέικ, μελομακάρονα, βουτήματα κ.α. Σημαντική και η βοήθεια της Ελένης Ράμου στην τακτοποίηση της αίθουσας αλλά και στην εξυπηρέτηση του κόσμου. Παρόντες επίσης εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου ήταν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Γραββάνης και ο Αντιπρόεδρος Μαυραγάνης Δημήτρης.

Η προσέλευση του κόσμου αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική και γρήγορα η αίθουσα γέμισε χαρούμενες φωνές παιδιών. Εκτός από τον μπουφέ, ο Σύλλογος είχε φροντίσει να υπάρχει μία κοπέλα - διασκεδαστής που απασχόλησε τα παιδιά με πληθώρα δημιουργικών παιχνιδιών. Μεταξύ άλλων «η πινιάτα» που όταν έσπασε γέμισε το πάτωμα με μικρά γλυκίσματα, παιχνιδάκια. Ο χώρος ενθουσίασε τους γονείς που τον βρήκαν πολύ χαρούμενο και με ζεστή όψη. Με τα παιχνίδια των παιδιών και την κουβεντούλα των γονιών η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα. Η διασκεδαστής, φρόντισε να βάψει με πολύ φαντασία όλα τα πρόσωπα των παιδιών τα οποία αποχωρούσαν παίρνοντας μαζί τους μία κατασκευή από μπαλόνι και ένα αναμνηστικό χριστουγεννιάτικο δωράκι από τον Σύλλογο.

Η εκδήλωση τελείωσε και χωρίσαμε με ευχές για τις γιορτές και το 2016, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την προσεχή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.