Αρχείο Ειδήσεων
Καλοκαιράκι στο κήπο της Στέγης
27/06/2016
Έπιασε το καλοκαιράκι και είπαμε τι καλύτερο από το ανταμώσουμε οι Κροκυλιώτες σε μια δροσερή καλοκαιρινή βραδιά. Έτσι το Σάββατο 25 Ιουνίου βρεθήκαμε στη στέγη του Συλλόγου σε μία συγκέντρωση που δεν έμοιαζε με τις συνηθισμένες. Στον μικρό κοινόχρηστο κήπου της πολυκατοικίας τοποθετήθηκαν τραπεζάκια και καρέκλες από την αίθουσα, τα παράθυρα άνοιξαν διάπλατα και διακριτική μουσική σκορπίστηκε στο περιβάλλοντα χώρο. Η ιδέα άρεσε πραγματικά σε όλους που απόλαυσαν την σαγκρία τους ή το αναψυκτικό με χαλαρή διάθεση και πολλή φυσικά κουβέντα. Εκτός από ποτά ο Σύλλογος φρόντισε να διαθέτει ποικιλία με σφολιατοειδή και πατατάκια, ενώ  η καλή μουσική ακουγόταν με τον ηχητικό εξοπλισμό που διέθεσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μαυραγάνης. Για την ευπρέπεια της αίθουσας φρόντισε έγκαιρα η Ελένη Ράμου ενώ, παρόντες από πλευράς ΔΣ εκτός από τον αντιπρόεδρο ήταν, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραββάνης και το μέλος Μάκης Τριαντόπουλος. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί Κροκυλιώτες, ορισμένοι με τις οικογένειες και τα παιδιά τους προσθέτοντας επιπλέον χαρά στην μικρή αυτή γιορτή.
Πρόσθετο στοιχείο της βραδιάς ήταν η παρουσίαση κάποιων προϊόντων που προορίζονται για το παζάρι.  Έτσι οι επισκέπτες της στέγης είδαν τα μπλουζάκια με την ταμπέλα Krokilio καθώς και παζλ με την πανοραμική εικόνα του χωριού. Ιδιαίτερα όμορφα ήταν τα ξύλινα σουβέρ που εικονίζουν φυτά και δέντρα του χωριού με αναγραφόμενη την ονομασία του σε τεχνοτροπία ντεκουπάζ και με την υπογραφή της Ντίνας Μανίκα. Με την ίδια τεχνοτροπία υπήρχαν ακόμα δίσκοι σερβιρίσματος με την Μεγάλη Βρύση, ενώ στο χωριό θα υπάρξουν και άλλες μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες.
Με την εθελοντική βοήθεια των τελευταίων επισκεπτών  μαζέψαμε την αίθουσα, αποχαιρετιστήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι στο χωριό.