Αρχείο Ειδήσεων
Έκλεισε μετά από 25 χρόνια το μαγαζί της Βιολέτας
13/01/2017
Ήταν πάντα εκεί, στην παλιά αγορά που χτυπούσε παραδοσιακά η καρδιά του χωριού. Στους παλιότερους, το κατάστημα της Βιολέτας έφερνε συνειρμικά θύμισες και από το παλιό γειτονικό καφενείο της Βιολέτας Ασίκη. Εξάλλου το καλοκαίρι έβγαζε πάντα καρέκλες κάτω από τις χαρακτηριστικές αυτές μουριές που θυμόμαστε. Όλοι μας έχουμε ψωνίσει κάτι που μας έλειπε, κάτσαμε για ένα καφέ ή για μία μπύρα με τους χωριανούς μας, ακόμα και για να φάμε με την οικογένειά μας. Η Βιολέτα ήταν πάντα εκεί, κάθε χειμώνα να κρατά ακόμα και μόνη της, ένα φως στην αγορά ανοιχτό και μία σόμπα να καίει. Αγάπησε πολύ το χωριό μας και έγινε μία από εμάς, μία Κροκυλιώτισα.
Έκλεισε άλλος ένας κύκλος και δυστυχώς η αγορά θα μείνει άλλη μία φορά χωρίς μαγαζί. Με μια λιτή ανακοίνωση η Βιλέτα Χισένη ευχαριστεί τους χωριανούς που στήριξαν την επιχείρησή της όλα αυτά τα χρόνια:

"Από 1-1 -2017 το μαγαζί στο Κροκύλειο "Καφέ-Ψησταριά η Βιολέτα" έκλεισε. Ευχαριστώ όλους τους χωριανούς που μας στήριξαν για 25 χρόνια. Όλους τους φίλους μου που πέρασα μαζί τους τα πιο όμορφα χρόνια και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Το Κροκύλειο είναι το πιο όμορφο χωριό και θα είναι παντα το χωριό μας. Εύχομαι σε όλους καλή χρόνια με υγεία χαρά και χαμόγελα."

Από πλευράς μας την ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στο Κροκύλειο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο γι' αυτήν και την οκογένειά της.