Αρχείο Ειδήσεων
Εργασίες στο Λιβάδι και στο Σχολείο
24/04/2017
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Σύλλογος πραγματοποίησε εργασίες στο Λιβάδι και στο Σχολείο. Θεωρήθηκε σημαντικό για το Λιβάδι, να κλείσει ο περιβάλλον χώρος. Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε και μεταφέρθηκε στο χωριό μία παραδοσιακή καγκελόπορτα για την αριστερή είσοδο, και κάγκελα για την δεξιά που έκλεισε με την τοποθέτησή τους στην κορυφή της σκάλας. Η αριστερή σκάλα επίσης φωτίστηκε με προβολέα ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ατυχήματα στην πρόσβαση του κόσμου προς το εντευκτήριο. Επίσης φροντίστηκαν οι μουριές που βρίσκονται στο περιβάλλον χώρο, φυτεύτηκε μια νέα και βάφτηκε η λυόμενη μεταλλική κατασκευή που χρησιμοποιεί ο Σύλλογος για σκίαση, με σκοπό να τοποθετηθεί μόνιμα μέσα στο Λιβάδι.


Η αριστερή - κεντρική είσοδος στο Λιβάδι (πριν και μετά)


Η δεξιά είσοδος στο Λιβάδι (πριν και μετά)


Η αρσιτερή σκάλα φωτίζεται με προβολέα


Οι μουριές κλαδεύτηκαν και φροντίστηκαν


Στο Σχολείο τοποθετήθηκε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας στο εξωτερικό του κτιρίου που θα μπορεί να δίνει επαρκή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στον προαύλιο  χώρο. Το έργο αυτό  είναι απολύτως απαραίτητο για την καλή και ασφαλή πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο χώρο αυτό, που έως τώρα εξυπηρετούνταν με μπαλαντέζες που περνούσαν μέσα από την κεντρική είσοδο και τα εκθέματα του μουσείου. Τέλος ένα σποτ προστέθηκε στο μουσείο ώστε να φωτίζεται ο πίνακας ζωγραφικής του Χαράλαμπου Στέφου.


Ο εξωτερικός ηλεκτρολογικός υπο-πίνακας του Σχολείου


Ένα νέο σποτ φωτίζει τον πίνακα ζωγραφικής στο μουσείο

Τέλος μην ξεχνάμε πως στοσχολείο τοποθετήθηκε και νέα κεραία wi-fi επεκτείνοντας το ασύρματο δίκτυο ίντερνετ του χωριού όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας.