Αρχείο Ειδήσεων
Νέα από το χωριό
30/07/2017
Πραγματοποιήθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη τα παρακάτω έργα στο χωριό μας:

1.    Το Wi-Fi  αναβαθμίστηκε για  να πιάνει σε όλο το χωριό ύστερα από χορηγία του κ. Μακρυκώστα.

2.    Επισκευάστηκαν κάποιοι μαντρότοιχοι που ήταν πεσμένοι και δημιουργούσαν κινδύνους στην διέλευση των κατοίκων

3.    Δημιουργήθηκε ένα  βίντεο με πανοραμικά πλάνα από drone που δείχνει το χωριό μας από ψηλά και προβάλει  τις ομορφιές του.
4.    Αποκαταστάθηκε η καθίζηση που είχε υποστεί το μνημείο των πεσόντων στην πλατεία με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας και του κ. Μακρυκώστα.

5.    Δημιουργείται το μονοπάτι των Νερόμυλων που δημιουργεί έναν νέο δρόμο για την επικοινωνία Μεγάλης Βρύσης – Πλατείας – Κάτω Μαχαλά και προβάλει τους μύλους και την κεντρική ρεματιά του χωριού στους επισκέπτες.  

6.    Καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν οι  δεξαμενές  του χωριού και οι πηγές.

7.    Συνεχίζονται κάποιες μικρο-εργασίες στο ιατρείο, το οποίο όμως λειτουργεί κανονικά  με την βοήθεια του Δήμου και των χωριανών.

8.    Έγιναν ενέργειες για να μπει ΚΤΕΛ  από την Ναύπακτο προς Κροκύλειο και τα άλλα χωριά. Για το θέμα δεν έχουμε καμία απάντηση ακόμη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη από τον Αντιπεριφεριάρχη στο  χωριό και συζητήθηκαν τα προβλήματά του. Κύριο θέμα  ο δρόμος από Κουμεντάρι μέχρι Κροκύλειο  που υποσχέθηκαν πως πολύ σύντομα θα επισκευαστούν οι λακκούβες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους για  την βοήθεια  που προσφέρετε στο χωριό μας. Είναι καλό να δουλεύουμε όλοι μαζί  για  καλύτερους στόχους. Είμαι δίπλα σε όλους και δέχομαι κάθε γνώμη για την καλύτερη αξιοποίηση του χωριού μας.

Σας  ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.
Ο Εκπρόσωπος της Κοινότητας Κροκυλείου
Κώστας Αυγερόπουλος