Ειδήσεις
Ολοκληρώθηκε το έργο της παιδικής χαράς
02/12/2020
"Άλλη μια ομορφιά δημιουργήθηκε στο χωριό, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ έτοιμη περιμένει του χωριού τα παιδιά!"

Με την λιτή αυτή ανακοίνωση ο Πρόεδρος Τ.Κ. Κροκυλείου Κώστας Αυγερόπουλος ανακοίνωσε στις 29 Νοεμβρίου την ολοκλήρωση του έργου της παιδικής χαράς του χωριού μας από εργολάβο του Δήμου Δωρίδας.

Θυμίζουμε πως η παιδική χαρά είχε κλείσει από τον Ιούνιο του 2016, όταν ο Δήμος Δωρίδας με έγγραφό του προς όλες τις τοπικές κοινότητες ζήτησε το σφράγισμα των παιδικών χαρών έως ότου αυτές λάβουν βεβαίωση καταλληλότητας. Μία βεβαίωση που για να εκδοθεί οι παιδικές χαρές έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί με αυστηρές προδιαγραφές, που καμία φυσικά από τις παλιές παιδικές χαρές δεν τηρούσε.

Ακολούθησε μία μακρά περίοδος αναμονής κατά την οποία ο Δήμος Δωρίδας έψαχνε χρηματοδότηση. Την άνοιξη του 2018, ο Σύλλογος ενημερώθηκε για την ύπαρξη κάποιων χρηματοδοτικών προγραμμάτων και σε συνεργασία με τον Εκπρόσωπο της Τοπικής κοινότητας κ. Αυγερόπουλο Κώστα, ζήτησαν από το Δήμο να δωθεί προτεραιότητα στην υλοποίηση της παιδικής χαράς του Κροκυλείου, σημειώνοντας παράλληλα την βούληση του. κ. Μακρυκώστα να συμβάλει οικονομικά στο έργο αυτό. Πράγματι ο Δήμος ενέταξε την παιδική χαρά στην πρώτη μελέτη που έκανε, ενώ στην πορεία εξασφάλισε και την πλήρη χρηματοδότησή της κατασκευής από το πρόγραμμα Φιλόδημος.  Στη σενέχεια ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια του κατάλληλου τάπητα και των οργάνων και στην εργολαβία κατασκευής.

Ο Σύλλογος χαιρετίζει την λειτουργία της παιδικής χαράς, και συγχαίρει τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κροκυλείου κ. Κώστα Αυγερόπουλο και τον Δήμο Δωρίδας για την υλοποίηση του πολύτιμου αυτού έργου  και ευελπιστούμε σύντομα να την δούμε γεμάτη με τα παιδιά του χωριού μας!






Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από την Εύα Ράμμου (η επάνω φωτο) και Κώστα Αυγερόπουλο (οι κάτω φωτο)