Ανακοινώσεις,Κοινωνικά
Οι επιλεχθέντες φοιτητές της οικονομικής ενίσχυσης του Ιδρύματος Μακρυκώστα
11/02/2021
Το Ίδρυμα Οικογένειας Μακρυκώστα, μας ενημέρωσε ότι οι τρεις (3) επιλεχθέντες φοιτητές για την οικονομική ενίσχυση του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 είναι οι Γραββάνης Γεώργιος - Ζώης, Μπούτσικου Πολυξένη και Παγώνης Γεώργιος.  Συνολικά 8 φοιτητές ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση και η μεγάλη αυτή συμμετοχή, μας δίνει την αισιοδοξία ότι το Ίδρυμα Μακρυκώστα θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να ενισχύει καταγόμενους από το χωριό μας φοιτητές.

Το Ίδρυμα μαζί με τις 3 φετινές, έχει προβεί έως τώρα σε 10 συνολικά ενισχύσεις φοιτητών. Οι παλαιότερες ήταν 2 ενισχύσεις μεταπτυχιακών το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, 2 προπτυχιακών το 2018-19 και 3 προπτυχιακών το 2019-20. Τα κριτήρια που λαμβάνει υπόψη του το Ίδρυμα είναι οι επιδόσεις των φοιτητών, η οικονομική κατάσταση καθώς και λοιπά στοιχεία που ζητά από τους υποψηφίους να να υποβάλουν.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για μία ακόμη φορά το Macricostas Family Foundation Inc για την μεγάλη κοινωνική του προσφορά στους Κροκυλιώτες και στα μέλη του Συλλόγου.