Κοινωνικά
Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Ζωγράφος
15/04/2021
Έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Μιλτιάδης Θρασυβούλου Ζωγράφος και ετάφη  στις 7-4-2021 στο Κροκύλειο που αγαπούσε μέχρι το τέλος της ζωής του. Θα μπορούσε κανείς να μιλάει ώρες για το μεγαλείο της ψυχής του,την καλοσύνη και τις πολλές αρετές του. Εργάστηκε ακούραστα και αδιαμαρτύρητα επί πολλά χρόνια μέσα από  τον σύλλογο και εκτός αυτού, για την πολιτιστική ανάπτυξη και την προβολή του χωριού του. Η κοινωνικότητα του και οι πολλές γνωριμίες του άνοιξαν πόρτες γι αυτό τον σκοπό !!

Ήταν αγαπητός σ'όλους τους φίλους του και χωριανούς για το Ρουμελιώτικο χιούμορ και την φιλοξενία, ακόμη και στην ευρύτερη περιοχή της Δωρίδας. Ήταν ο δικός τους άνθρωπος. Τώρα αναπαύεται στην αγαπημένη του γενέτειρα. Έφυγε παίρνοντας μαζί του πολλή αγάπη και φροντίδα από την  γυναίκα,τα τα παιδιά, τον γαμπρό και τα εγγόνια του !!

Αγαπημένε μας
όπως όλη η οικογένεια σου, ο αδελφός και τ' ανήψια σου, θα σε θυμούνται με αγάπη για πάντα.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

***


Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών ο Μακρυγιάννης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλειπόντος, ο οποίος προσέφερε στα κοινά του χωριού μέσα από το Δ.Σ. του Συλλόγου και την θέση του Γεν. Γραμματέα επί πέντε συναπτές θητείες την περίοδο 1975-1985.