Κοινωνικά
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Μακρυκώστα
20/12/2022
Την κάτωθι ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Οικογενείας Μακρυκώστα έστειλε μέσω του Συλλόγου μας η Ιωάννα Κάισαρη (*) που σπουδάζει Ιατρική και έλαβε την οικονομική βοήθεια για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22. Της ευχόμαστε καλή πρόοδο στον απαιτητικό αυτό δρόμο που έχει επιλέξει και μία σταδιοδρομία όπως αυτή την ονειρεύεται !

***

προς
Ίδρυμα Οικογένειας Μακρυκώστα
Macricostas Family Foundation Inc

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου που μετά από αξιολόγηση των κριτηρίων μου, μου απονείματε την υποτροφία για τις προπτυχιακές μου σπουδές για το έτος 2021-2022.

Η υποτροφία αυτή αποτελεί σημαντική κατάκτηση για εμένα τόσο για οικονομικούς όσο και κοινωνικούς λόγους. Τα χρόνια σπουδών στην Ιατρική είναι 6 και ο δρόμος κάθε γιατρού μακρύς, ειδικά όταν επιθυμεί να ασχοληθεί και με την έρευνα στον χώρο αυτό. Έτσι, κάθε προσπάθεια επιβράβευσης και ενίσχυσης της πορείας μου αυτής με συγκινεί ιδιαίτερα και μου επιτρέπει να πραγματοποιήσω τους στόχους μου τόσο ως Ιατρός στην κλινική πράξη αλλά και ως Ερευνήτρια καθώς μετά και από την πρόσφατη αποφοίτηση μου από την Ιατρική Αθηνών έχω ξεκινήσει τα νέα μου βήματα για απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στον Τομέα της Επιδημιολογίας και Μεθοδολογίας της Έρευνας στις βιοϊατρικές επιστήμες, την κλινική πράξη, και τη δημόσια υγεία και φιλοδοξώ να συμμετέχω ενεργά στην επιστημονική αυτή κοινότητα.

Από την άλλη, κάνοντας αίτηση για την υποτροφία μπήκα στη διαδικασία να γράψω ένα όμορφο κείμενο για το χωριό που μεγάλωσα και λαμβάνοντας υπόψιν και την αγάπη μου για συγγραφή, το κείμενο αυτό και η κοινοποίηση του μου προσέδωσαν ιδιαίτερη χαρά. Εύχομαι πάντοτε να στηρίζετε τις προσπάθειες των επιμελών και αριστούχων φοιτητών που το έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση,
Ιωάννα Καίσαρη


(*) Η Ιωάννα Καίσαρη είναι κόρη του Γρηγόρη Καίσαρη και της Γεωργίας Ράπτη και σπουδάζει Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η όμορφη φωτογραφία είναι του συγχωριανού μας φωτογράφου Θωμά Μπαχτζόγλου