Ανακοινώσεις,Κοινωνικά
Οι επιλεχθέντες φοιτητές της οικονομικής ενίσχυσης του Ιδρύματος Μακρυκώστα
12/04/2023
Το Ίδρυμα Οικογένειας Μακρυκώστα, ενημέρωσε το Σύλλογο ότι οι επιλεχθέντες φοιτητές για την οικονομική ενίσχυση του ακαδημαϊκού έτους 2022-23 θα είναι τέσσερις (4). Επιλαχόντες είναι η Σκούρα Αφροδίτη, ο Γραββάνης Γεώργιος-Ζώης, η Δάφνη Κωνσταντίνα και ο Παπαγεωργίου Δημήτριος.  Στη σχετική πρόσκληση ανταποκρίθηκαν συνολικά 6 φοιτητές.

Το Ίδρυμα χορήγησε εφέτος 4 υποτροφίες (η πρόσκληση ανέφερε αρχικά 3) και παροτρύνει θερμά τους υποψηφίους και στις οικογένειές τους να υποστηρίζουν ενεργά το Σύλλογο με κάθε τρόπο (οικονομικά, με φυσική παρουσία σε εκδηλώσεις, συμμετοχή στα κοινά κλπ). Πρόθεση του κ. Ντίνου Μακρυκώστα αλλά και του Συλλόγου είναι η οικονομική αυτή ενίσχυση προς τους φοιτητές, να συνεχίσει συνδεόμενη πάντα με την συμμετοχή στα κοινά, προκειμένου να ενισχυθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το χωριό και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί του με αυτό. Όλοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει όμορφες εκθέσεις σχετικές με το χωριό μας, κάποιες από τις οποίες θα τις δημοσιεύσουμε.

Το Ίδρυμα Μακρυκώστα μαζί με τις 4 φετινές χορηγίες, έχει προβεί έως τώρα σε 17 συνολικά ενισχύσεις φοιτητών. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ντίνο Μακρυκώστα και το Macricostas Family Foundation Inc για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν προς τους Κροκυλιώτες και στα μέλη του Συλλόγου μας. Συγχαίρουμε τους επιλεχθέντες και ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που αιτήθηκαν το βοήθημα και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.