Κοινωνικά
Απεβίωσε ο Παναγιώτης Κουτσούκος (1938-2023)
15/11/2023
Ο Παναγιώτης Κουτσούκος γεννήθηκε στις 24.10.1938 στο Κροκύλειο και πέθανε την 1.11.2023 στην Αθήνα. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 7.11.2023 στην Αθήνα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μπραχάμι και ακολούθησε η ταφή του στην αγαπημένη του γενέτειρα.

Ήταν γιος του Κώστα Κουτσούκου και της Γιαννούλας (το γένος Καραμπέλου) και ο μοναδικός γιος μεταξύ τεσσάρων κοριτσιών που υπεραγαπούσε (Ασημούλα, Λόλα, Αθανασία, Γεωργία). Έζησε στο Κροκύλειο τα πρώτα του χρόνια, αλλά παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια στην Αθήνα. Προσπάθησε για όσο του επέτρεψε η υγεία του, να κρατά συνεχή επαφή με το χωριό που ήταν πάντα στην καρδιά του.

Ο Παναγιώτης Κουτσούκος υπήρξε όλα τα χρόνια του ενεργός υποστηρικτής του έργου του Συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως επί σειρά ετών διέθετε το ισόγειο της οικίας του για την πραγματοποίηση του παζαριού των γυναικών του Συλλόγου. Φεύγοντας άφησε πίσω του την σύζυγό του Ιωάννα, τα παιδιά του Μαρία και Κώστα και τα εγγόνια του Ιωάννα, Μαρίνα, Μυρτώ και Αθηνά.


Στη μνήμη του η οικογένειά του προσέφερε στον Σύλλογο Κροκυλιωτών ο Μακρυγιάννης το ποσό των 300€.

***

Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών ο Μακρυγιάννης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλειπόντος και ευχαριστεί τους οικίους του για την προσφορά τους.