Ανακοινώσεις
Επαναλειτουργία Αγροτικού Ιατρείου
13/04/2016
Αγαπητοί χωριανοί,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Κροκυλείου, μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία το χωριό μας παρέμεινε χωρίς γιατρό. Από την 1η Μαρτίου 2016, μία νέα επιστήμων, εγκαταστάθηκε στο ιατρείο μας.
Εκ μέρους όλων των Κροκυλιωτών θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δωρίδας κ. Γιώργο Καπεντζώνη, τον Αντιδήμαρχο Βαρδουσίων κ. Κων/νο Φλετούρη και τον Αντιδήμαρχο Λιδωρικίου κ. Κων/νο Υφαντή για το ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με τις ανάγκες λειτουργίας, επισκευής και επίπλωσης του κληροδοτήματος Σιδέρη που στεγάζει το ιατρείο.
Επίσης πρέπει θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο συγχωριανό μας κ. Γιώργο Υφαντή και την οικογένειά του για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφεραν στο σκοπό αυτόν καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Ράπτη που φιλοξένησε την γιατρό όλο το διάστημα που χρειάστηκε μέχρι να ετοιμαστεί το ιατρείο.

Ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας
Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος


Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών "Ο Μακρυγιάννης" συγχαίρει και ευχαριστεί όσους συμβάλανε στην επαναλειτουργία του ιατρείου. Επίσης επικοινωνήσαμε με την νέα ιατρό κ. Κατρέβα Κανέλλα (τηλ. 6978191572) και την διαβεβαιώσαμε πως ο Σύλλογος είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε όποια τυχόν δυσκολία αντιμετωπίσει κατά την λειτουργία του ιατρείου.