Διαμονή

Διαμονή

Στο Κροκύλειο οι τουριστικές υποδομές είναι μικρές αλλά η ανεπιτήδευτη φιλοξενία και η καλή διάθεση περισσεύουν ώστε κανείς επισκέπτης να μην φεύγει παραπονεμένος. Ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το χωριό διαθέτει free wi-fi σε τρία σημεία, την κεντρική πλατεία, το σχολείο όπου φιλοξενείται και η λαογραφική Συλλογή και στο Κοινοτικό Κατάστημα. Έτσι μπορείτε να μπειτε δωρεάν στο ίντερνετ συνδεόμενος σε ένα από τα παραπάνω τρία hotspot. Το χωριό τέλος διαθέτει αγροτικό ιατρείο, ενώ καθημερινά λειτουργεί και το ΚΕΠ του Δήμου Δωρίδας, όπου μπορείτε να καλείτε στο 2266041244, 2266041151 (fax: 2266041150).

Για διαμονή το χωριό διαθέτει τις παρακάτω δυνατότητες:

Σταθερά όλο το χρόνο λειτουργεί ο Ξενώνας που βρίσκεται πάνω στην κεντρική πλατεία του χωριού. Διαθέτει 9 δίκλινα δωμάτια, ενώ στο ισόγειο λειτουργεί το εστιατόριο – καφενείο και όταν έχει καλό καιρό βγαίνουν τραπεζάκια κάτω από τον πλάτανο της γραφικής πλατείας. 

Επικοινωνία:

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Ξενώνας παραμένει κλειστός. Αναμένεται να γίνει προσεχώς διαδικασία εκμίσθωσης του ακινήτου από τον Δήμο Δωρίδας ώστε να αναλάβει την ξενοδοχειακή επιχείρηση νέος επιχειρματίας.
   
Για τους φυσιολάτρες, πεζοπόρους και ορειβάτες υπάρχει και το καταφύγιο της Παναγίας σε υψόμετρο 1250μ. και σε απόσταση 5χλμ. από το χωριό, με δυνατότητα φιλοξενίας έως 10 άτομα. Πλήρως ανακαινισμένο από το 2008, διαθέτει κουζίνα και μπάνιο με τρεχούμενο νερό, 5 διπλές κουκέτες ύπνου στο πατάρι και μία σαλονοτραπεζαρία με καταπληκτική θέα.

Επικοινωνία:
Αυγερόπουλος Κώστας τηλ. 6974158739