Αρχείο Ειδήσεων
Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις του περασμένου Αυγούστου
27/06/2017
Πλησιάζουν καλοκαίρι και ο Σύλλογος βρίσκεται στην προετοιμασία των νέων εκδηλώσεων που θα παρουσιάσει στα Μακρυγιάννεια του 2017, Πέρασαν δύο χρόνια από τα προηγούμενα που άφησαν κατά γενική ομολογία άριστες εντυπώσεις. Έτσι το καλοκαίρι,του 2016, μπορεί να μην διοργανώσαμε Μακρυγιάννεια, πραγματοποιήσαμε όμως στο χωριό μία πληθώρα εκδηλώσεων που στόχο είχαν να καλύψουν όλα τα ενδιαφέροντα και τις ηλικίες. Οι εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά στην εφημερίδα μας και θα τις θυμηθούμε εν συντομία, προκειμένου να  δούμε και αρκετές φωτογραφίες που δεν είναι δυνατό να συμπερηληφθούν στην εφημερίδα:

Πέμπτη, 11 Αυγούστου

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΛΑΒΙΣΤΑΣ

Δύο ξεχωριστά γκρουπ, ξεκινούν ταυτόχρονα να πεζοπορούν με αφετηρία το Κροκύλειο και το Περιβόλι (Αγλαβίστα) και συναντιούνται στη μέση της διαδρομής. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με την συνεργασία των Συλλόγων των δύο χωριών, που σαν σκοπό έχει την άθληση και τη διασκέδαση, παράλληλα όμως έχει επιφέρει σύσφιξη των σχέσεων. Η διαδρομή μήκους 10χλμ. βρίσκεται όλη επί του δασικού δρόμου και είναι εύκολη. Την πρώτη χρονιά (Μακρυγιάννεια 2015) ο τερματισμός έγινε στο Περιβόλι, ενώ την περσινή έγινε στο Κροκύλειο. Ακομούθησε "κέρασμα" κάτω από τον Πλάτανο.
Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία που σημειώνει η εκδήλωση, θα επαναληφθεί μάλλον και εφέτος το καλοκαίρι, με πιθανότερο τερματισμό την Αγλαβίστα.


Η ομάδα του Κροκυλείου λίγο πριν ξεκινήσει στον Αη-Θανάση


Η συνάντηση των δύο ομάδων στη μέση της διαδρομής


Ένα τζιπ ακολουθούσε τους πεζοπόρους