Αρχείο Ειδήσεων
Έκκληση του Συλλόγου στους συνδρομητές εξωτερικού
26/01/2018
Επιστολή προς όλους τους συνδρομητές του εξωτερικού έστειλε μαζί με το προηγούμενο φύλο της εφημερίδας ο Σύλλογος προκειμένου να ενθαρρύνει την πληρωμή των συνδρομών τους. Για την διευκόλυνσή μάλιστα πληρωμών από το εξωτερικό, έχει δημιουργήσει λογαριασμός στο PAYPAL ώστε να μπορεί κάποιος να στείλει χρήματα στο Σύλλογο μέσα από την ιστοσελίδα krokilio.gr. Δυστυχώς το κόστος αποστολής στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα υψηλό και εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση το προσεχές διάστημα, ο Σύλλογος θα αναγκαστεί να διακόψει πολλές από τις συνδρομές αυτές. Για τις υπόλοιπες συνδρομές εσωτερικού, η πληρωμή μπορεί να γίνει εύκολα στο λογαριασμό ALPHA BANK (IBAN: GR 84 0140 1400 1400 0200 2010 224) που έχει στο όνομα του ο Σύλλογος Κροκυλιωτών «Ο ΜΑΚΡYΓΙΑΝΝΗΣ» .  Ακολουθεί η επιστολή:


Προς συνδρομητές εξωτερικού της εφημερίδας ΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου,
Για πολλά χρόνια τώρα, η επικοινωνία του Συλλόγου με τους ομογενείς μας στο εξωτερικό, γίνεται κυρίως μέσω της εφημερίδας ΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ. Ακολουθώντας όμως την σύγχρονη εποχή του ιντερνέτ, δημιουργήσαμε και μία σύγχρονη ιστοσελίδας (site) στη διεύθυνση www.krokilio.gr καθώς  και την σελίδα του facebook με το όνομα  Σύλλογος Κροκυλιωτών «Ο Μακρυγιάννης» στα οποία δημοσιεύουμε υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, νέα κλπ) σχετικά με το Κροκύλειο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Με τα νέα αυτά μέσα, μπορούμε να έχουμε αμεσότερη επικοινωνία ανεξαρτήτως απόστασης και ελπίζουμε ότι θα αγκαλιαστούν από τους κυρίως νεώτερους που έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στο ίντερνετ και στις νέες συσκευές. Επίσης μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να λαμβάνετε έγκαιρα την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας με e-mail καθώς επίσης και να έχετε πρόσβαση σε παλαιότερα φύλλα του αρχείου.
Παρόλα αυτά, η έντυπη μορφή της εφημερίδα μας συνεχίζει να αποτελεί ένα βασικό μέσο επαφής, κυρίως για τις μεγαλύτερες γενιές και για το λόγο αυτό προσπαθούμε να συνεχίσουμε την έκδοση και την αποστολή της. Δυστυχώς το κόστος της εφημερίδας παραμένει υψηλό και τα έσοδα που έχουμε από τις συνδρομές της εφημερίδας μειώνονται δραματικά. Κύριος λόγος για τις συνδρομές από Ελλάδα είναι η οικονομική κρίση ενώ για τις συνδρομές του εξωτερικού είναι  το μεγάλο κόστος του εμβάσματος. Έτσι οι λιγοστές συνδρομές που λαμβάνουμε από το εξωτερικό, φτάνουν στα χέρια μας με δυσκολίες (συνήθως μέσω γνωστών, συγγενών και φίλων).
Προκειμένου λοιπόν να διευκολύνουμε τα μέλη μας και κυρίως τους συνδρομητές του εξωτερικού, δεχόμαστε πλέον συνδρομές και ενισχύσεις μέσω PayPal στην ιστοσελίδα μας με ελάχιστο κόστος. Εάν δεν γνωρίζετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον συγγενή σας ή φίλο για να σας εξυπηρετήσει. Παρακαλούμε μην αμελείτε την συνδρομή σας (μόλις 20€ ανά έτος), γιατί είναι πολύτιμη για την επιβίωση και την συνέχιση της εφημερίδας.
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σ’ εσάς και την οικογένειά σας και να έχετε ένα γεμάτο υγεία και ευτυχία 2018.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

για το Δ.Σ.
Ευάγγελος Γραββάνης, Πρόεδρος


ΥΓ: Για να πληρωμές μέσω PayPal πατήστε Εγγραφές - Συνδρομές και μπορείτε να  υποστηρίξετε το έργο του Συλλόγου Σύλλογο διαλέγοντας όποιο από τα παρακάτω ποσά  θέλετε 20€, 40€, 100€, 250€ ή 400€.